Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

...............ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ......και με τετοιο καιρο να δεις.


ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ......για μια νέα αρχή.


Μετά από πάρα πολύ καιρό και αφού σιγά σιγά έφτασε ο καιρός να πάω για μόνιμη εγκατάσταση πίσω στο χωριό μου (Αστακός Αιτ/νιας) πήρα από φίλο μελισ/μο τις παραφυάδες που μου είχε φτιάξει εδώ και πολύ καιρό και είχε στο μελισσώνα του για λογαριασμό μου .

Εδώ πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό τον ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΣΦΙΓΚΗ και την γυνσικα του ΦΡΟΣΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ από τα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας που μου χάρισαν αυτές τις δυο παραφυάδες μα πάνω από όλα ένα ευχαριστώ για τις γνώσεις και την αγάπη τους για τον κόσμο τις μέλισσας που χαρίζουν μέσα από το ιστολογίο τους (melissokosmos.blogspot.gr) σε ολους οσους ενδιαφερονται για τον κοσμο τις μελισσας.

Η αρχη εγινε λοιπον και οι παραφυαδες εφτασαν στο κτημα στον ΑΣΤΑΚΟ ξημερωματα Παρασκευης 18 Μαιου και τοποθετηθηκαν σε χωρο που ειχα φτιαξει απο πριν για ΄υτες.

Οι οδηγιες του Βασιλη ηταν αρκετες για την μεταφορα και το πως θα ανοιξω και ποτε τα κουτια χωρις προβληματα και φυσικα χωρις τσιμπηματα. Την επομενη μερα εκανα ενα ελεγχο και ολα ηταν καλα .



Ο καιρος στην περιοχη οπως σχεδον σε ολη την χωρα δεν ειναι και στα καλυτερα του και φοβαμαι οτι δεν θα γλιτοσουμε το ταισμα τετοια εποχη.



Ελπιζω το καλυτερο για ολους τους φίλους και με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω foto και νέα ανάρτηση για τα ΄΄κορίτσια μου΄΄ την περιοχη, την ανθοφορία της και οτι έχει σχέση με την περιοχη μου.


1 σχόλιο: